Naturel Sızma Zeytinyağı - Olgun Hasat (3Lt.)
Soğuk Sıkım, Natürel Sızma Zeytinyağı (3Lt)
Bandırma Edincik Bölgemiz’e ait "Edincik Su” tipi zeytinlerden elde edilen zeytinyağı
Kasım-Aralık döneminde olgunlaşan zeytinlerimiz özenle yere değmeden toplanır, hava geçiren kasalarda muhafaza edilerek 24 saat içerisinde sıkılır. Böylece toplanan zeytin kızışmadan yağa dönüşerek zeytinyağında olumsuz tatların oluşması engellenir. Soğuk sıkım tekniği ile (270C altında) sıkılarak yararlı moleküller, fenolojik bileşenler yani antioksidanlar en üst seviyede tutulur. Hava ile minimum temasla üretilen zeytinyağlarımız 12 ay boyunca 180C-220C sıcaklıkta krom tanklarımızda saklanarak zeytinyağı severlerle buluşturulur.
Yağlarımızın kimyasal analizleri uluslararası akredite Gıda Kontrol Laboratuvar'larında yapılır. Güncel analiz sonuçlarına raporlar bölümünden ulaşabilirsiniz.
Her türlü sıcak ve soğuk yemekler için kullanılmaktadır.
Afiyetle, sağlıklı günlerde tüketin...