Naturel Sızma Zeytinyağı - Erken Hasat (1Lt.)
Erken Hasat, Soğuk Sıkım, Natürel Sızma Zeytinyağı (1Lt)
Bandırma Edincik Bölgemiz’e ait "Edincik Su” tipi zeytinlerden elde edilen altın madalyalı zeytinyağı
2021 yılında JOOP (Japonya), EVO IOOC (İtalya), Anatolian IOOC (Türkiye) ve Arjantin’de (Olivinus) düzenlenen naturel sızma zeytinyağı kalite yarışmalarında altın madalya ile ödüllendirilmiştir.
Ekim ayı ortasında zeytinlerimiz yeşil ve alaca iken "erken hasat” döneminde özenle yere değmeden toplanır, hava geçiren kasalarda muhafaza edilerek 24 saat içerisinde sıkılır. Böylece toplanan zeytin kızışmadan yağa dönüşerek zeytinyağında olumsuz tatların oluşması engellenir. Soğuk sıkım tekniiği ile (27oC altında) sıkılarak yararlı moleküller, fenolojik bileşenler yani antioksidanlar en üst seviyede tutulur. Hava ile minimum temasla üretilen zeytinyağlarımız 12 ay boyunca 18oC-22oC sıcaklıkta, krom tanklarımızda saklanarak zeytinyağı severlerle buluşturulur.
Erken hasat zeytinyağı taze kokuları, aromatik tatları ve şifalı molekülleri içinde en yoğun barındıran zeytinyağıdır. Biz erken hasat yağlarımızı filtrelemeyerek içindeki sağlıklı molekülleri maksimum seviyede tutmaya çalışıyoruz.
Yağlarımızın kimyasal analizleri uluslararası akredite Gıda Kontrol Laboratuvar'larında yapılır. Güncel analiz sonuçlarına raporlar bölümünden ulaşabilirsiniz.
Özellikle sabah kahvaltılarında çiğ olarak tüketilmesi, salata ve mezelerde, ekmek, pizza ve ızgara balık üstüne dökülerek çiğ kullanımı tavsiye edilir. Her türlü sıcak ve soğuk yemekler için kullanılmaktadır.
Afiyetle, sağlıklı günlerde tüketin...
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!